Pijnbestrijding

met

APS Therapy

Weer met de vingers aan de knoppen…

Bent u op zoek naar verbetering van energie, pijn en herstel?

Pijnbestrijding kent verschillende werkgebieden en daar zijn we ons bij APS Therapy zeker van bewust. Zo besteden wij speciale aandacht aan de verschillende doelgroepen en houden wij rekening met de verschillende wensen. Zo kunnen wij apparatuur ontwikkelen voor iedere toepassing.

N

Chronische klachten

De meest bekende toepassing van APS Therapy is de behandeling van de chronische klachten. De klachten van reuma, MS, fibromyalgie en hoofdpijnklachten kunnen uitstekend ondersteund worden met APS Therapy.

N

Vermoeidheidsklachten

Denk hierbij aan klachten zoals ME, CVS en brun-outklachten. Door het stimuleren van natuurlijke herstelprocessen en verbetering van de energie, zal de vermoeidheid verminderen de algehele vitaliteit toenemen.

N

Lichaamsherstel

Bij herstel na ziekte of bijvoorbeeld na een operatie kan je lichaam wel wat extra ondersteuning gebruiken. APS Therapy helpt het natuurlijke genezingsproces te versnellen en de pijn te verminderen.

N

Sport blessures

Dit is een groeiende tak binnen APS Therapy. Niet alleen pijnbestrijding is dan belangrijk maar ook het optimaliseren van het weefsel en verhogen van de ATP spelen dan een belangrijke rol om prestaties te verbeteren.

Toepassingen van APS Therapy

APS Therapy is een microstroom therapie die met behulp van het APS apparaat het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energie bevordering. Het APS apparaat geeft een microstroom signaal af aan het lichaam om de lichaamseigen actiepotentiaal op te wekken en lichaamsenergie vrij te maken.

Door de prikkeling van de actiepotentiaal treedt er een verbeterde cel communicatie op waardoor er een toename van energie plaatsvindt in het lichaam. Deze energie komt voort uit de toename van ATP (Adenosinetrifosfaat) die door de behandeling met het APS apparaat met factor 5 tot 8 keer wordt verhoogd.

Door de aanmaak van ATP te verhogen ervaart men een toename van energie en tevens werkt de behandeling pijnstillend.

Meer energie / sneller herstel
Door de behandeling met APS Therapy wordt er in elke lichaamscel die behandeld wordt meer AdenosineTriPhosphate (ATP) aangemaakt. Deze molecuul heeft het lichaam nodig om energie vrij te maken. Hierdoor heeft u direct meer energie tot uw beschikking.

Meer mobiliteit / minder stijfheid
Doordat uw lichaam meer celenergie tot zijn beschikking heeft kan het lichaam ook beter presteren en functioneren. Daarbij wordt door de APS Therapy de zenuw weer getraind met de lichaamseigen actiepotentiaal. Dit zorgt er onder andere voor dat de mobiliteit sterk toe neemt.

Minder pijn
APS Therapy staat vooral bekend om zijn pijnstillende werking. Doordat de actiepotentiaal de zenuw weer kalmeert en traint gaat een zenuw minder willekeurig pijnprikkels doorgeven.

Wij staan voor meer mobiliteit en minder pijn.

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN STAAT KLAAR VOOR U.

026-4790900

info@apstherapy.com

Mr. B. M. Teldersstraat 7

6846 CT  Arnhem

Nederland

KVK: 20119071

BTW: NL814539397B01

IBAN: NLRABO0354371169

BIC: RABONL2U

 

U zit op de eerste rang

U zit op de eerste rang

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan krijgt u als eerste de nieuwste informatie.

U heeft zich succesvol ingeschreven.

Share This