Pijnbestrijding

met

APS Therapy

Weer met de vingers aan de knoppen…

EMT-Medical

EMT-Medical biedt magneetpulsetherapie om het welzijn te bevorderen. Het pulserend magnetisch veld zorgt naast de verbetering van de doorbloeding in de capillairen ook voor pijnverlichting en een versneld herstel van de weefsels.

Introductie EMT-Medical

Een elektromagnetisch veld is een fysiek veld dat overeenkomt met de invloeden van elektrische en magnetische krachten in de omgeving. Het is samengesteld uit twee fysiek met elkaar verbonden velden.

Laagfrequente magneetpuls therapie is een methode die gebruik maakt van de effecten van stationair (permanent) of vaker puls (discontinu) elektromagnetisch veld op het menselijk lichaam. Het is een methode die al sinds de oudheid wordt gebruikt.

Hippocrates behandelde veel pijnlijke aandoeningen van zijn patiënten door het toepassen van magnetisch erts.

Tegenwoordig wordt laagfrequente magneetpuls therapie steeds populairder. Deze methode is niet-invasief, gemakkelijk, niet verslavend en zonder bijwerkingen. Toch met uitstekende therapeutische resultaten, vooral bij pijnklachten. Helaas wordt het vaak aanbevolen als laatste behandelmethode. Laagfrequente magneetpuls therapie werkt zowel lokaal als over het hele lichaam, waardoor het immuunsysteem en het zelfherstelproces worden geactiveerd.

De toepassing ervan verhoogt de doorlaatbaarheid van celmembranen en verbetert de celstofwisseling. De toepassing verbetert weefsel-vasodilatatie (verhoogde bloedstroom en dus betere zuurstofopname), waardoor de toevoer van voedingsstoffen en snellere afvoer van afvalstoffen wordt geïntensiveerd. 

EMT is een dynamisch ontwikkelend merk en een topmerk in Europa. Al vele jaren produceren we producten voor laagfrequente magneetpuls therapie. De apparaten worden beschermd door het Patent Office. De exclusieve materialen en accessoires voldoen aan hoge hygiënische en veiligheidsnormen. Deze medische apparaten zijn niet alleen ontworpen voor medische toepassing en revalidatie, maar ook voor een comfortabele thuisbehandeling.

Toepassingen EMT-Medical

De toepassing van de EMT laagfrequente magneetpuls therapie zorgt voor een snelle regeneratie van lichaamscellen. Lichaamscellen zijn gevoelig voor minuscuul kleine veranderingen in een magnetisch veld. De aanwending van het magneetveld met een specifieke frequentie heeft dan ook een positief effect op:

    – Verbetering van de celstofwisseling
    – Verbetering van de bloedcirculatie
    – Vermindering van de spierspanning
    – Pijnverlichting
    – Herstelbevordering
    – Versterking van het immuunsysteem

EMT producten zijn geheel veilig te gebruiken en ze dragen bij aan een gezonde levenswijze.

Accessoires

Porta

Dit is een kleine applicator die speciaal ontworpen is voor lokale behandeling van ontstekingen en pijnpunten, zoals ogen, oren, tanden, hoofd, gewrichten enz. Deze applicator is ook uitstekend te gebruiken ter ondersteuning van het herstel na blessures van specifieke lichaamsdelen (breuken, scheuren enz.)

Panera

Dit is een ronde applicator welke eenvoudig over het hoofd geschoven kan worden voor een intensieve behandeling van het hals/nek gebied. Het specifieke ontwerp van deze applicator genereert een solenoïde magneetveld welke een positief effect heeft op nekwervels. Tevens kan deze applicator door zijn krachtige solenoïde magneetveld gebruikt worden voor behandeling van organen en gewrichten. 

Palas

Dit is de meest gebruikte applicator, ook wel „mat“ genoemd. Deze wordt gebruikt om de magneetpuls therapie over de gehele wervelkolom toe te passen. De patiënt kan op de mat gaan liggen of zitten. De PALAS kan uiteraard ook voor andere lichaamsdelen gebruikt worden.

Penta

Dit is een populaire “XL” applicator, ook wel de „XL mat“ genoemd. Deze wordt gebruikt om de magneetpuls therapie over het gehele lichaam toe te passen. De patiënt kan op de mat gaan liggen of zitten.

EMT-Medical GOLD

Samenstelling:
– Bedieningsmodule A0-01
– Uitgebreide handleidingen
– Applicator PORTA – afmetingen 210 x 150 x 45 mm
– Applicator PANERA – afmetingen 270 x 95 x 25 mm
– Applicator PALAS – afmetingen 1070 x 380 x 45 mm
– Magneetveldtester
– Voedingsadapter
– Draagtas voor de gehele set

EMT-Medical PLATINUM

Samenstelling:

– Bedieningsmodule A0-01
– Uitgebreide handleidingen
– Applicator PENTA – afmetingen 1710 x 530 x 45 mm
– Magneetveldtester
– Voedingsadapter
– Draagtas voor de gehele set

Ervaar de dubbele werking van APS Therapy èn EMT door deze te combineren in uw behandeling. APS Therapy en EMT zijn volledig veilig samen te gebruiken en u kunt nog sneller en beter resultaat verwachten!
U kunt natuurlijk óók de producten van EMT en APS afzonderlijk van elkaar gebruiken.

“Ik heb al jaren een fysiotherapie praktijk waar ik ook veel werk met APS Therapy. Ik heb daar inmiddels EMT aan toegevoegd en de resultaten zijn verbluffend!”

Wij staan voor meer mobiliteit en minder pijn.

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN STAAT KLAAR VOOR U.

026-4790900

info@apstherapy.com

Mr B.M. Teldersstraat 7

6842 CT Arnhem

Nederland

KVK: 20119071

BTW: NL814539397B01

IBAN: NLRABO0354371169

BIC: RABONL2U

U zit op de eerste rang

U zit op de eerste rang

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan krijgt u als eerste de nieuwste informatie.

U heeft zich succesvol ingeschreven.

Share This