Pain-relief

with

APS Therapy

Take full control…

Our mission is to develop products for a better quality of your life

Pijnbestrijding kan op veel verschillende manieren, echter zijn er maar weinig die rekening houden met de kwaliteit van leven. Van deze manier van pijnbestrijding wordt u niet suf, duizelig of moe maar u zult er zich juist beter door voelen. Zo wordt pijnbestrijding meer dan alleen het onderdrukken van het symptomen. Met APS Therapy zorgen we dat de oorzaak van de pijn aangepakt wordt en kan het weefsel beter herstellen en zo wordt op een natuurlijke wijze de pijn verlicht en de conditie verbeterd.

APS Therapy in het lichaam

Het lichaam communiceert intern door middel van onze zenuwbanen. De zenuwen maken daarbij gebruik van het signaal genaamd “de actiepotentiaal”. APS Therapy simuleert dit signaal met als effect dat de communicatie in het lichaam verbeterd. Hierdoor krijgt het lichaam sterkere herstel prikkels waardoor herstel versneld wordt.

Door de gesimuleerde actiepotentiaal te combineren met een signaal voor de bevordering van de aanmaak van ATP (energie) in ons lichaam krijgt het lichaam niet alleen de prikkel tot herstel maar ook de energie die daarvoor nodig is.

Door zowel de nieuwe actiepotentiaal en de toename van ATP ontstaat er een demping van de pijn. Hiervoor worden enkel lichaamseigen processen gestart waardoor het effect van de behandeling niet stopt wanneer u klaar bent met behandelen.

N

Aangename behandeling

APS Therapy is een aangename behandeling die geen pijn doet.

N

Meer energie

De behandeling met APS Therapy levert naast pijnbestrijding een energie toename op van 500% tot 800%.

N

Langdurig resultaat

Het effect van de behandeling stopt niet direct als de de behandeling afgerond is.

N

Ook bij moeilijke klachten

Ook bij aandoeningen die moeilijk te behandelen zijn boekt APS Therapy in ruim 85% een aanzienlijke verbetering.

N

Geen symptoombestrijding

Veel behandelingen werken door het symptoom te onderdrukken. APS Therapy versterkt het herstel vermogen van het lichaam.

N

Uniek

Er is geen andere behandeling die zo’n hoog slagingspercentage kent bij ingewikkelde situaties.

See If We Are In Your Network

De werkgebieden

Pijnbestrijding kent verschillende werkgebieden en daar zijn we ons bij APS Therapy zeker van bewust. Zo besteden wij speciale aandacht aan de verschillende doelgroepen en houden wij rekening met de verschillende wensen. Zo kunnen wij apparatuur ontwikkelen voor iedere toepassing.

Chronische klachten

De meest bekende toepassing van APS Therapy is de behandeling van de chronische klachten. Verbetering van reuma, MS en fibromyalgie kunnen uitstekend ondersteund worden met APS Therapy.

Sport blessures

Dit is een groeiende tak binnen APS Therapy. Niet alleen pijnbestrijding is dan belangrijk maar ook het optimaliseren van het weefsel en verhogen van de ATP spelen dan een belangrijke rol om prestaties te verbeteren.

Veterinair

Zowel humaan weefsel als dierlijk weefsel reageren sterk positief op de toediening van de actiepotentiaal. Dit maakt de behandeling met onze veterinaire producten erg geliefd bij de veterinair.

Professioneel

Wilt u meer met APS Therapy zoals APS behandelaar worden en ook andere mensen helpen? Dan hebben wij de perfecte opleidings-mogelijkheden voor u. Binnen een jaar heeft u uw diploma op zak en kunt u professioneel aan het werk.

Your Health Starts Here

Flexible appointments and urgent care.

Or call — 344 532 2352

4 + 3 =

Onderzoeken tonen aan dat APS Therapy een groot effect heeft op onder andere pijnbestrijding.

%

Aantal mensen met pijnverlichting

%

Vermindering van de "gewone" pijn

%

Vermindering van de "ergste" pijn.

Deze gegevens komen uit een onderzoek gericht op MS. Ervaring uit andere onderzoeken leert dat deze resultaten ook met andere aandoeningen gehaald worden.

“Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Duis mollis est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula eget lacinia odio sem nec elit. Curabitur blandit tempus porttitor”

Brett Vasquez

Patient

Wij staan voor meer mobiliteit en minder pijn.

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN STAAT KLAAR VOOR U.

026-4790900

info@apstherapy.com

Mr. B. M. Teldersstraat 7

6842 CT Arnhem

Nederland

KVK: 20119074

BTW: NL814539397B01

IBAN: NLRABO0354371169

BIC: RABONL2U

 

U zit op de eerste rang

U zit op de eerste rang

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan krijgt u als eerste de nieuwste informatie.

U heeft zich succesvol ingeschreven.