Pijnbestrijding

met

APS Therapy

Weer met de vingers aan de knoppen…

Opleiding APS Therapy pijnbestrijding

Wilt u professioneel aan het werk met een therapie die breed inzetbaar is voor het ondersteunen van het lichaam bij versneld herstel, meer energie en minder pijn dan is deze opleiding APS Therapy op uw lijf geschreven. In een groep van enthousiaste medestudenten zult u samen klassikaal studeren.

Voor wie is de Opleiding APS Therapy bestemd?

De studenten binnen de opleiding APS Therapy kunnen met verschillende achtergronden instromen, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Therapeuten die een aanvullende discipline zoeken voor in hun praktijk
  • Mensen die willen omscholen en er voor kiezen mensen te willen helpen met pijn gerelateerde klachten
  • Mensen die zelf ervaring hebben met APS Therapy behandeling en graag ook andere mensen helpen
  • Mensen die de vrijheid willen om zelf (parttime) de werkdag in te delen

Herkent u zich in één of meerdere punten dan is de opleiding tot APS Therapeut zeker een leuke uitdaging.

Inhoud training APS Therapy

De training APS Therapy is zo gestructureerd dat je deze binnen twee maanden af kunt ronden. De training zorgt ervoor dat je de volledige in’s en out’s van de APS Therapy beheerst en volledig met de therapie aan de slag kunt.

Na het bijwonen van de drie praktijkdagen ontvang je een certificaat van deelname en kun je als APS Therapeut aan de slag in de praktijk.

Onderdelen opleiding

  • Introductie in APS Therapy
  • Behandelschema’s APS Therapy
  • Verdieping in APS Therapy

Fysieke lessen
De praktijkdagen vinden plaats in onze trainingsruimte, nabij NS station Arnhem Zuid.

Tijdsbestek
De praktijkdagen vinden plaats op zaterdag en nemen een gehele dag in beslag van 10.00 – 16.30 uur

 

Lesruimte APS Therapy

Agenda

Datum Onderwerp
Lesvorm Tijd
14 januari 2023 1: Inleiding in APS Therapy Op locatie 10:00 – 16:30 uur
28 januari 2023 2: Behandelschema’s Online 10:00 – 16:30 uur
11 februari 2023 3: Verdieping in APS Therapy Op locatie 10:00 – 16:00 uur

 

Inhoud lesdagen

Inleiding in APS Therapy

Op deze training wordt begonnen met de historie en het ontstaan van APS. Vervolgens zal gekeken worden naar de toepassingen en de mogelijkheden van APS Therapy. In de middag zal de introductie gemaakt worden met de praktijk en zullen alle accessoires besproken worden.

Behandelschema's APS Therapy

Gedurende training worden praktijkvoorbeelden geanalyseerd en worden er behandelschema’s gemaakt voor alle uiteenlopende klachten. We gaan dit moment ook de accessoires van de APS Therapy bespreken. Er wordt dieper op de oorzaak en gevolg van klachten in gegaan en op het behandelen van deze aspecten. We gaan in het middagprogramma fysiek bezig met het oefenen in de praktijk.

Verdieping in APS Therapy

Waarin de eerste les een introductie gemaakt is en de processen benoemd zijn die een rol spelen bij APS Therapy worden deze processen hier verder uitgediept. De onderwerpen die uitvoerig aan bod komen zijn de actie potentiaal, het natrium / kalium evenwicht in de cel (natrium/kalium pomp), de opbouw en functie van ATP en de vorming van ATP. Aansluitend zullen de studenten aan de slag gaan met zelf ingebrachte casussen in en zullen deze samen besproken worden. Dit is een voorbereiding op het intercollegiaal overleg, wat een grote meerwaarde voor de praktijk is.

N

Studiebelasting

De studie bestaat deels uit zelfstudie zoals het bestuderen van lesstof en het voorbereiden van de casussen. Daarnaast worden er 3 klassikale lesmomenten gegeven door deskundige docenten. De training APS Therapy is goed te combineren met werk en gezinsleven.

N

Studie niveau

Het niveau van de training APS Therapy is op HBO niveau. Er zijn geen speciale eisen ten aanzien van de vooropleiding daar de opleiding. De opleiding APS Therapy voorziet in alle aspecten van het APS therapeuten vak.

N

Vragen?

Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan bij APS Therapy hoog in het vaandel. APS Therapy streeft er dan ook naar om alle informatie zo duidelijk, volledig en accuraat mogelijk weer te geven. In geval van vragen, opmerkingen of klachten kunt u altijd contact opnemen met ons secretariaat. Per e-mail via info@apstherapy.com of telefonisch via 026 – 479 09 00.

Kosten APS Therapy opleiding

Lesgeld

In het onderstaande schema ziet u een duidelijk overzicht van de kosten. Lesmateriaal en begeleiding zijn inbegrepen. U hoeft verder geen aanvullende studieboeken aan te schaffen.

Product Kosten
Training APS Therapy €   695,-
APS MK 4 Pro € 1.599,-
Combinatiekorting – € 150,-
Totaal € 2.094,-

Dit bedrag kan ook in termijnen voldaan worden. Informeer naar de mogelijkheden en bel ons op 026-4790900 of stuur een mail naar info@apstherapy.com.

Inschrijven

Schrijf je snel en eenvoudig in via dit digitale inschrijfformulier.

Geslacht

Aanmelden voor:

Kortingen:

1 + 1 =

Onderzoeken tonen aan dat APS Therapy een groot effect heeft op onder andere pijnbestrijding.

%

Aantal mensen met pijnverlichting

%

Vermindering van de "gewone" pijn

%

Vermindering van de "ergste" pijn.

Deze gegevens komen uit een onderzoek gericht op MS. Ervaring uit andere onderzoeken leert dat deze resultaten ook met andere aandoeningen gehaald worden.

“Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Duis mollis est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula eget lacinia odio sem nec elit. Curabitur blandit tempus porttitor”

Brett Vasquez

Patient

Wij staan voor meer mobiliteit en minder pijn.

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN STAAT KLAAR VOOR U.

026-4790900

info@apstherapy.com

Ressenerbroek 20A

6666 MR  Heteren

Nederland

KVK:

BTW: NL

IBAN: NLRABO0354371169

U zit op de eerste rang

U zit op de eerste rang

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan krijgt u als eerste de nieuwste informatie.

U heeft zich succesvol ingeschreven.

Share This